Ga naar het Legends4Legends-concert en steun het Rode Kruis!

0

Volgende week donderdag (21 mei) vind Legends4Legends plaats. Met dit benefietconcert voor het Rode Kruis moet geld opgehaald worden voor de helden van nu: hulpverleners in de zorg, medewerkers in het onderwijs en alle andere mensen die zich tijdens de coronacrisis inzetten voor anderen.

Het initiatief komt van Buddy Vedder en Marlayne Sahupala. Zij organiseerden al eerder de succesvolle reeks theaterconcerten The Legends We’ve Lost. Hierbij traden verschillende artiesten op met nummers van muzieklegendes als David Bowie en Prince, legendes die er niet meer zijn maar veel muziek hebben achtergelaten. Legends4Legends kent dezelfde opzet, met als doel om het Rode Kruis te steunen.

Legends4Legends

Tijdens het benefietconcert zullen artiesten als Shirma Rouse, Jan Kanis en Erica Greenfield optreden in een verder leeg Theater de Speeldoos in Baarn. Zij zingen iconische nummers als Hotel California, Under Pressure en Purple Rain. De actie moet geld ophalen, maar Vedder laat weten dat het concert natuurlijk ook bedoeld is om een beetje entertainment te bieden in deze periode: “Met dit benefietconcert hoop ik het Rode Kruis een steuntje in de rug te geven en daarbij de kijkers van de stream even te laten vergeten welke zorgen deze tijd met zich meebrengt.”

Ben jij erbij?

Het concert vind plaats op donderdag 21 mei om 20:30 uur. Kaartjes kun je kopen via legends4legends.nl.

Share.