Paul de Leeuw stopt met TV-Quaran-Tine

0

Paul de Leeuw stopt voorlopig met TV-Quaran-Tine nu de coronamaatregelen zijn versoepeld. De Leeuw zette elke dag meerdere filmpjes op zijn Instagram-account om mensen vermaak en troost te bieden.

Vanaf het moment dat coronamaatregelen in maart van start gingen, plaatst Paul de Leeuw zo’n vier tot vijf filmpjes per dag op zijn Instagram-pagina. Hij belt met BN’ers, zingt liedjes of speelt een van zijn typetjes.

Minder filmpjes

Maar nu de lockdown in Nederland wordt versoepeld, stopt hij met zijn TV-Quaran-Tine. In een van zijn laatste video’s belt hij met Richard Groenendijk. Daarin zegt Paul de Leeuw: “Nu die lockdown een beetje klaar is, hef ik mezelf ook op. Dat betekent niet dat ik helemaal niets meer ga doen, maar niet meer die verplichte vier of vijf filmpjes per dag.”

Nieuwe ideeën

Ook zegt Paul dat hij zich weer bezig gaat houden met andere werkzaamheden. Zoals schrijven. Hij wil een idee voor tv en een idee voor theater uitwerken. Paul de Leeuw speel took mee in de voorstelling Hello Dolly! samen met Simone Kleinsma. Deze voorstellingen zijn natuurlijk ook stil komen te liggen. Hierover zei hij: “Ik moet ook nadenken over september als dingen weer opengaan en of we dan Hello Dolly! gaan doen en hoe we dat dan gaan doen.”

Share.