Jandino Asporaat organiseert urban-buitenfestival

0

Stand-upcomedian Jandino Asporaat organiseert dit jaar voor het eerst een muziekfestival in de buitenlucht. Een festival opzetten is niet vreemd voor deze man. Want hij heeft al drie keer op rij zijn eigen festival I Love Urban georganiseerd. Deze week maakte Jandino bekend dat er een outdoor versie van het festival komt, I Love Urban Outdoor.

Het buitenfestival is op 18 juli 2020. Op het podium komen populaire hiphop- en r&b-artiesten te staan met als afsluiter een spectaculaire vuurwerkshow. De precieze locatie van het festival wordt nog bekend gemaakt. “Het moet een droomplek worden,” vertelt Jandino aan Nu.nl. “Een festival waarop mijn gasten voortdurend worden verrast, plezier hebben met hun vrienden en waar we mooie herinneringen creëren.

Officieel is er dus nog niets bekend over de locatie. Jandino kon het echter niet laten om een klein voorproefje van de locatie te laten zien op zijn Facebook-pagina:

Het festival I Love Urban vond eerdere jaren plaats in De Kuip en Rotterdam Ahoy. Ook dit jaar zal er een editie zijn op 30 mei in Afas Live. Artiesten die eerder te zien waren op het festival waren onder andere, Ronnie Fles, Lil’ Kleine, Dave Roelvink en Rolf Sanchez. Kaartjes voor I Love Urban Outdoor zijn vanaf donderdag 27 februari 19.00 uur te koop.

Veelzijdig

Zo blijkt Jandino een veelzijdige man te zijn. Want naast het organiseren van festivals, bracht hij in september 2019 bracht nog een boek uit over zijn leven. En dit jaar staat hij ook weer in het theater als Judeska met een nieuwe show.

Kijk voor nog veel meer cabaretvoorstellingen in onze theateragenda.

Share.